۲-۱۸-۲-تحقیقات انجام شده در خارج از کشور
-گروهول(۲۰۱۵ به نقل از پوراکبری،۱۳۹۴) طی تحقیقاتی که در خصوص دلایل گرایش افراد به اینترنت و استفاده اعتیاد آور آن ها از اینترنت انجام دادند، بدین نتیجه رسید که افرادی که وقت زیادی را صرف استفاده از کامپیوتر میکنند، کسانی هستند که در زندگی با مشکلاتی مواجه اند. در واقع این افراد چون رغبتی به برخورد با مشکلات زندگی ندارند و مایل نیستند حتی با آن ها روبهرو شوند به فعالیت اعتیاد آور در اینترنت می پردازند. در واقع این گونه رفتار ها مشابه رفتار کسانی است که تلوزیون نگاه میکنند، یا کتاب زیاد می خوانند و یا مرتب برای نوشیدن آب به بیرون از اتاق میروند.
-دیوید(۲۰۱۵به نقل ازپور اکبری ۱۳۹۴) در پژوهش خود با عنوان” عنوان ویژگی های شخصیتی و رشد اجتماعی ” در دانش آموزان ، دو ویژگی برونگرایی در پرسشنامه آیزنگ و منبع کنترلی در مقیاس خود سنجی شخصیت و خصوصیت رفتاری گوشه گیری در مقیاس خود سنجی به طور معنادار ی با رشد اجتماعی ارتباط داشت.
-ینگ و ونبین(۲۰۱۱) ویژگی های شخصیتی ۳۰ نوجوانی را که به شدت به اینترنت معتاد بودند با ۴۳ نوجوان غیر معتاد مقایسه کردند. نوجوانان معتاد در مقایسه با گروه غیر معتاد حمایت اجتماعی کمی را احساس میکردند، برای زندگی هدفی نداشتند و تمایل پیشرفت در آنان کم بود.
-نتایج تحقیق انجام شده توسط آنیتا گومبور و لیلیانا واس(۲۰۰۸) روی ۳۰۰ دانشجوی پزشکی که ۱۵۰نفر از آن ها مجاستانی و ۱۵۰ نفر از آ نها اسرائیلی بودند نشان داد که ویژگی های شخصیتی تاثیر مهمی بر استفاده از اینترنت دارد . در این تحقیق ارتباط مثبت و معنی داری میان برون گرایی و خوشایندی با استفاده ی مفرط از اینترنت در مردان اسرائیلی وجود داشت . هم چنین نتایج ، ارتباط مثبت ومعنی داری نیز میان خوشایندی و روان رنجورخویی با استفاده ی مفرط از اینترنت در میان زنان اسر ائیلی نشان داد. علاوه بر این استفاده ی مفرط از اینترنت ارتباط مثبت و معنی داری با وظیفه شناسی و روان رنجورخویی در آ ن ها را نشان میداد و ارتباط مثبت و معنی داری نیز میان وظیفه شناسی و گشودگی با استفاده ی مفرط از اینترنت در مردان مجارستانی و عدم ارتباط معنی دار میان مقیاس های آزمون NEO و استفاده ی مفرط از اینترنت در زنان مجارستانی مشاهده شد.
-کو و همکاران(۲۰۰۶) خصوصیات شخصیتی ۳۶۶۲ نوجوان تایوانی معتاد و غیر معتاد به اینترنت را مطالعه کردند. یافته های آنان نشان داد که افراد معتاد به اینترنت بسیار مشابه نوجوانانی هستند که سابقه سوء مصرف مواد داشته اند، و گروه معتاد و غیر معتاد به اینترنت، راهبردهای متفاوت اجتناب از آسیب داشتند.
-
- . Kubey ↑
-
- . Van der ↑
-
- . Orzack M.H. ↑
-
- . psychological symptoms ↑
-
- . physical symptoms ↑
-
- . Margaret , D. ↑
-
- . Anges, H. ↑
-
- . peele ↑
-
- . Vaugeois ↑
-
- . Goodman ↑
-
- . Sallence ↑
-
- . Conflict ↑
-
- . erplace ↑
-
- . Murali & George ↑
-
- . Beard & Wolf ↑
-
- . Baron. RA ↑
-
- . Siers ↑
-
- . Aleport. GW ↑
-
- . siegel & senna ↑
-
- . individual theories ↑
-
- . social structre theories ↑
-
- . social process theories ↑
-
- . social reaction theories ↑
-
- . social disorganization ↑
-
- . cultural divence ↑
-
- . differential association ↑
-
- . social control theories ↑
-
- . social control theory . Hirschi ↑
-
- . labeling thcory ↑
-
- . confling theory ↑
-
- .Zukernan ↑
-
- . Otto fenichel ↑
-
- . Winnicott ↑
-
- .cognitive theory ↑
-
- . Durand & Barlow ↑
-
- . Drummond et al ↑
-
- . ecology ↑
-
- . social control theory ↑
-
- . Uri bron fen brener ↑
-
- . Morris ↑
-
- . microsystem ↑
-
- . erosystem ↑
-
- . macro system ↑
-
- . attachment ↑
-
- . Self-control ↑
-
- . Averill ↑
-
- . Adler ↑